Hyresgäst Info

Hyresgästinformation

Inflyttning
Vid inflyttning så önskar vi att ni är med på en besiktning av lägenheten, ni får även vid besiktningen överta nycklar. Förbered er gärna på att anmäla nytt elabonnemang avseende din hushållsel och ta gärna reda på den avflyttande hyresgästens telefonnummer för snabbare inkoppling av ditt nya telefonnummer. Vi hoppas att ni kommer att stortrivas hos oss och hälsar er välkomna.


Hyran
Skall betalas i förskott och erläggs senast sista datum i varje månad. Betalningsavi skickas ut på begäran.


Tvättstugor
Håll alltid rent i tvättstugan och respektera varandras tvättider. Tänk på att inte slösa med el-energi mer än nödvändigt.


Felanmälan
Du kan göra din felanmälan direkt till oss om du bor i någon av våra fastigheter. Vi tar hand om ditt ärende så fort vi kan.

Felanmälan vardagar dagtid:

förstahand till Martin 076-117 96 44

andrahand Geir Inge 070-381 51 18

Vid akuta fel så ring nummer 070-3815118 annars så går det bra att maila till service@magiboinvest.se


Uppsägning
Uppsägningen skall alltid ske skriftligt och är normalt 3 månader om inte hyreskontraktet säger annat. Uppsägningstiden gäller från kommande månadsskifte och 3 månader framåt. Vill ni flytta ut tidigare så försöker vi givetvis hjälpa er att hitta någon som kan ta lägenheten tidigare.


Avflyttning
Lägenheten skall vara noggrant städad i samtliga rum, balkong och övriga utrymmen som hyrts. Efter överenskommen tid görs en besiktning och nycklar återlämnas. Glöm ej att säga upp ditt elabonnemang för din hushållsel.


Allmänt
I alla våra fastigheter råder det totalförbud mot rökning inomhus. Det är alltså inte tilllåtet att stå under köksfläkten eller i trapphus och röka. Om ommålning eller ombyggnad önskas så skall tillåtelse av oss först ges. Eventuell ommålning/tapetsering skall vara fackmässigt utfört. Visa alltid hänsyn till dina grannar så att de inte störs av hög musik etc. detta för allas trevnad.


Billaddning
Det finns avtal att ladda ned. (klicka här) Där står villkor och hur vi tar betalt mm.


Hyra släpkärra
Vi har en släpkärra som ni hyresgäster får hyra av oss till ett mycket förmånligt pris. Kontakta oss om ni är intresserade av att boka.

Felanmälan eller synpunkter